Neem contact met ons op!

Heb je een idee, vraag of opmerking? Leuk! We horen graag van je. Voor contact zijn we enkel per e-mail bereikbaar, maar we streven er hierbij naar om je binnen 24 uur van een reactie te voorzien.

Aarzel niet om al je vragen te stellen, wij zijn er namelijk speciaal voor mensen zoals jij! We kunnen je over bijvoorbeeld onderstaande onderwerpen informeren:

  • Vragen/opmerkingen over de kartsport
  • Vragen/opmerkingen over onze activiteiten
  • Aanvragen voor kart clinics, coaching of kartlessen
  • Samenwerkingen met Rick den Hartog en/of Den Hartog Racing
  • Meer informatie over onze activiteiten

Staat jouw onderwerp er niet tussen, maar wil je toch contact opnemen met Den Hartog Racing? Geen probleem! Mochten wij geen antwoord kunnen geven op jouw vragen, dan verwijzen we je door naar partijen die dat wel kunnen. Samen staan we sterk!

Je kunt ons bereiken middels het contactformulier of door een e-mail te sturen naar info@denhartogracing.com. Meer informatie over onze academy vind je hier.

Contact

Volg ons ook op sociale media

Middels onze sociale media word je dagelijks op de hoogte gehouden van de leukste (win)acties of ontwikkelingen. Ook melden we het als er nieuwe Race Blogs live staan of als de inschrijvingen voor kartlessen, clinics of races opengesteld worden. Volg ons door op het icoon van jouw favoriete kanaal te klikken!