fbpx

Binnenkort karten in Gelderland, maar nog geen idee op welke kartbaan? Dan ben je bij deze Race Blog aan het juiste adres! We geven je alle informatie over karten in Gelderland mét filmpjes en weetjes over de verschillende kartbanen. Lees gauw verder.

Dit zijn alle kartbanen in Gelderland:

  • Planet Awesome Nijmegen (indoor & elektrisch)
  • ZERO55 Apeldoorn (indoor & elektrisch)
  • Kartbaan Winterswijk (indoor & elektrisch)
  • American Roadhouse Zaltbommel (indoor)
  • Adventure Eefde (outdoor)
  • Kartbaan Duiven (indoor)
ALLE KARTBANEN IN NEDERLAND

Planet Awesome Nijmegen

In Nijmegen bevindt zich een gloednieuwe kartbaan die is geopend in het voorjaar van 2020. Met snelle elektrische karts raas je hier over de twee verdiepingen en de unieke kombocht. Enorm gaaf! Wist je dat wij kartlessen aanbieden op deze kartbaan? Een geweldig circuit om te leren racen! Check hier alle informatie.

ZERO55 Apeldoorn

Naast de vestiging in Enschede, heeft ZERO55 een kartbaan in Apeldoorn. En dat deze baan uniek is in Nederland komt doordat hij bij mooi weer van binnen naar buiten gaat! Terwijl andere gasten op het terras aan het bbq’en zijn, scheur jij er met de elektrische karts voorbij. Ook op deze gave kartbaan biedt Den Hartog Racing kartlessen aan. Bekijk hier alle informatie.

Kartbaan Winterswijk

In Winterswijk ligt een uitdagende indoor kartbaan die kortgeleden nog verbouwd is. Met snelle elektrische karts ga je hier de verschillende verdiepingen af en geniet je van de unieke fly-overs.

Tekst gaat verder onder de video. Let op: video betreft oude lay-out van de baan.

American Roadhouse Zaltbommel

Al vele jaren ligt er in Zaltbommel een kleine indoor kartbaan, die helaas aan het einde van 2020 haar deuren zal sluiten. Het gebouw gaat tegen de vlakte, omdat er gebouwd gaat worden. Zonde!

Adventure Eefde

De enige outdoor kartbaan van Gelderland ligt verscholen aan de bosrand van Eefde. Een geweldige outdoor kartbaan met snelle karts, maar schrik niet als er ineens iemand boven je langs komt tokkelen vanuit het klimbos. 😂 De kartbaan beschikt over gave bochten en op het rechte stuk kan je lekker het gas in trappen!

Kartbaan Duiven

Duiven kennen de meeste mensen van de Ikea, maar daar vlakbij ligt ook een leuke kartbaan. De volgende keer heb je dus een goede reden om naar de Ikea te gaan. 😉 De baan beschikt over twee verdiepingen!

Genoeg mogelijkheden om te karten in Gelderland! Naar welke kartbaan gaat jouw voorkeur? 😎

BEKIJK ALLE RACE BLOGS