Race Academy

Kartlessen bij ZERO55 Enschede

De kartbaan van ZERO55 Enschede is onderdeel van de unieke Race Academy van Den Hartog Racing. We organiseren hier wekelijks leuke, laagdrempelige kartlessen voor kinderen. We maken het echter wel uitdagend met ruim 30 verschillende oefeningen! De kartlessen in Enschede zijn voor alle kinderen tot 18 jaar oud en met een lengte van minimaal 1,40 meter. Door onze Race Academy kan je zelf bepalen waar & wanneer je de kartlessen volgt! Op deze website geven we je alle informatie over deze unieke opzet. Heb jij er ook al zin in?

Je kan elke maand instromen bij deze kartlessen, dus wees er snel bij! Vol = vol.

#JoinTheRace

MELD JE SNEL AAN

Kartlessen Enschede

Karten in Enschede doe je op de spectaculaire indoor kartbaan van ZERO55. De kartlessen die hier georganiseerd worden zijn speciaal voor kinderen tot 18 jaar oud met een minimumlengte van 1,40 meter. Race jij straks ook met de snelle elektrische karts? De kartlessen zijn onderdeel van onze Race Academy: een unieke samenwerking tussen Den Hartog Racing en verschillende kartbanen in Nederland. Hiermee maken we de karsport voor alle jeugd toegankelijk, dus ook voor jou! Onder het motto ‘iedereen kan racen’, is toestroom tot deze Race Academy heel eenvoudig. Inschrijven en meedoen, het was nog nooit zo makkelijk om te beginnen met racen. Voor slechts € 89,99 per maand kan je elke maand drie kartlessen volgen. Je mag zelf bepalen op welk tijdstip je dit doet en welke kartbanen je wilt bezoeken voor de kartlessen. Dat is uniek in Nederland!

Voor deze kartlessen heb je geen eigen kart of eigen outfit nodig! Instappen en scheuren maar…

Inhoud kartlessen Enschede

Elke kartles van de Race Academy duurt 1,5 uur, waarin we theorie afwisselen met vooral veel praktijk. Je krijgt namelijk meer dan 30 verschillende oefeningen. We beginnen tijdens elke karttraining met theorie, waarna we dit in praktijk gaan brengen in de karts. We hebben het hier over de ideale racelijn, inhalen, verdedigen, starten, sportiviteit, remmen, zithouding en nog veel meer. Daarnaast helpen we je om je als coureur te ontwikkelen. Heb je zelf vragen over de kartsport? Dan zorgen wij dat je een goed advies krijgt!

Race Academy voordelen:

 • Je bepaalt zelf waar en wanneer je traint.
 • Het abonnement is maandelijks opzegbaar.
 • Je krijgt tips & tricks van een expert.
 • Je mag onbeperkt vragen stellen aan onze coaches per mail.
 • Elke training ontvang je persoonlijke aandacht en zie je verbetering.
 • Je gaat meer dan 30 oefeningen doen.
 • Je ontvangt een Den Hartog Racing helmmuts.
 • Doorstroommogelijkheden naar professioneel raceteam.
 • Mogelijkheid om clubraces te rijden.
 • Je hebt geen eigen kart of eigen outfit nodig.
 • Je hebt toegang tot een WhatsApp groep waarin alle nieuwtjes gedeeld worden.
 • En nog veel meer extra’s!

De kartlessen worden gegeven door Rick den Hartog (voormalig Nederlands Kampioen karten) en coaches die veel ervaring hebben in de kartsport. Je kunt het abonnement maandelijks opzeggen en je kan zelf bepalen waar (op verschillende kartbanen) en wanneer (op verschillende tijdstippen en dagen) je gaat karten. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons dan een e-mail, dan helpen we je vrijblijvend verder. Wij vinden het leuk om je te helpen met je eerste stappen in de karting!

ONZE RACE ACADEMY

Elke woensdag 16.00 - 17.30 uur

#JoinTheRace