#JoinTheRace

Diensten voor een onvergetelijke race-ervaring!

Er is één aspect dat bij onze diensten op nummer 1 staat: plezier. Den Hartog Racing richt zich op geweldige racegerelateerde evenementen, denk hierbij aan het organiseren van kartlessen, (online) trainingen, race clinics en nog veel meer. We hebben hiermee de ambitie om de kart- en autosport voor iedereen toegankelijk te maken.

Hoe mooi zou het zijn als ieder kind in Nederland zijn of haar dromen achterna kan gaan? Precies, dat zou geweldig zijn. De kart- en autosport heeft een imago opgebouwd van ‘rijkelui sport’. Die tijd is voorbij: wij maken het voor iedereen mogelijk om te racen.

Ook volwassenen wanen zich als een échte coureur zodra ze in de kart stappen. Om die reden richten wij ons met verschillende diensten op iedereen die het leuk vindt om te racen. Van jong tot oud, man of vrouw, met een doel of voor de lol: het maakt niet uit, zo lang je maar plezier maakt. Onderaan deze pagina vind je een overzicht van onze diensten. Staat jouw wens er niet tussen? Aarzel dan niet om ons te contacten, dan helpen we je altijd verder of verwijzen we je door naar de juiste organisatie.

No. 1 voor een onvergetelijke race-ervaring!

Iedereen kan racen,

#JoinTheRace

100

Cursisten

200

Kartlessen

100

Plezier

Alle diensten

Benieuwd hoe onze ambitie zich precies vertaalt in onze diensten? Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van de diensten waar wij ons met name op richten. Klik op jouw favoriete dienst en vind alle informatie die je zoekt!

Kartlessen Veenendaal

Race Academy

Kartlessen Lemiers

Zuid Limburg

Online training

Nederland & België

Kartlessen Lot66 Breda

Kartlessen Breda

Race Academy

Kartlessen

Kartlessen Enschede

Race Academy

Kartlessen Planet Awesome Nijmegen

Kartlessen Nijmegen

Race Academy

Coaching

Europa

Kart Clinic

Nederland & België

Raceteam

Raceteam

Nederland

Kartlessen De Voltage Tilburg

Kartlessen Tilburg

Race Academy

Kartlessen Apeldoorn ZERO55

Kartlessen Apeldoorn

Race Academy