Privé coaching van Den Hartog Racing

Racen draait (helaas) niet alleen om snelle rondes rijden, scherp sturen en vlug schakelen. Er komt veel meer bij kijken. Denk maar eens aan het werven van sponsoren of het opbouwen van naamsbekendheid om een fanbase te creëren. Wij zijn expert op het gebied van deze professionalisering en kunnen jouw racecarrière een flinke boost geven.

Middels onze coaching zullen we jou als rijder helpen om jouw dromen te verwezenlijken. Hierbij richten we ons specifiek op jouw wensen. We kunnen je ondersteunen met coaching op het circuit, maar we richten ons ook vooral op jouw PR activiteiten. Je kunt hierbij denken aan een aantal aspecten:

  • Werven en onderhouden van sponsoren
  • Opbouwen van naamsbekendheid
  • Creëren van een netwerk met potentiële partners
  • Inrichten van sociale mediakanalen
  • Jezelf als coureur op de kaart zetten
  • Professionalisering

Zet jezelf in de schijnwerpers

Door middel van onze coaching zetten wij jou als rijder in de spotlights. Niet alleen op de baan helpen we je verder, we richten ons ook op jouw activiteiten naast de baan.

Social Media

Sponsoring

Professionalisering

Een complete coureur!

Dromen zijn er om verwezenlijkt te worden!

Wij nemen in onze coaching een adviserende en ondersteunende rol in. We passen ons hierbij aan op jouw situatie en spelen in op jouw unieke elementen. Heb je zelf al een ontzettend gaaf idee om meer naamsbekendheid op te bouwen? Ben je bijvoorbeeld zelf een vlog gestart over jouw activiteiten? Heel goed, dan gaan we daar verder op bouwen.

Toch ben je bij ons ook aan het juiste adres om te starten met PR activiteiten. Wij zullen kijken waar jouw interesses en mogelijkheden liggen, om je vervolgens de juiste middelen te adviseren. Of je nu op zoek bent naar meer budget om te racen, meer naamsbekendheid of simpelweg betere PR activiteiten: wij helpen met het realiseren van jouw dromen!

Is coaching niet wat je zoekt?

Geen probleem! We bieden namelijk ook kartlessen, kart clinics, een online training en nog veel meer activiteiten aan. Neem ook eens een kijkje in onze Race Blog, waarin we wekelijks gratis tips & tricks omtrent de kart- en autosport geven. Heb je nog vragen over deze mooie sport? Aarzel dan niet om ons te contacten. We helpen je graag verder!