fbpx

In de nieuwe serie #TipVoorGrip geven professionele autocoureurs hun GOUDEN TIP om een goede carrière in de kart- en autosport vorm te geven. Wat moet je juist wél doen of juist niet om je dromen binnen de kart- of autosport waar te maken? We vroegen het aan bekende Nederlandse autosporters. In deze blog krijg je de ultieme racetip van Niels Langeveld, autocoureur en net als de gebroeders Coronel rijdend met een ERU Prestige kaashelm.

MEER OVER NIELS LANGEVELD

Wie is Niels Langeveld?

Niels Langeveld is gestart met racen toen hij 20 jaar oud was, hét bewijs dat leeftijd niet áltijd belangrijk is. Inmiddels is hij over de hele wereld te vinden en racet hij het liefst met nummer 10. Voordat we je de gouden tip van Niels geven, hebben we hem een aantal vragen gesteld.

WTCR coureur

Niels Langeveld

Favoriete Circuit

Silverstone, Engeland & Spa-Francorchamps, België

Mooiste race ervaring

Podium WTCR in Japan.

Leukste raceklasse om te kijken

FIA WTCR

Daily driver

Audi

Ultieme racedroom

Fabrieksrijder worden

Kartsport of autosport?

Autosport. Hier heb je meer doorgroeimogelijkheden om je brood mee te verdienen, karten is de opstap naar de autosport.

De Tip voor Grip van Niels Langeveld

De ultieme racetip van Langeveld:

”De echte winnaars zijn de verliezers die nooit opgeven. Autosport is business. Zorg dat je op een creatieve manier je doelen en dromen probeert te realiseren.”

Wat wil je nog meer meegeven?

Op de vraag of Niels nog meer mee wilt geven aan beginnende karters of autosporters, antwoordt hij het volgende:

”Vraag om hulp en advies aan mensen die het al eens hebben ervaren. Zoek de kortste weg om je doelen te bereiken en maak niet de fout die al veel mensen eerder hebben gemaakt. Dit doe je door simpelweg advies in te winnen.”

BEKIJK ALLE RACE BLOGS