fbpx

2020

Het is de start van een nieuw jaar, een jaar met grootse plannen van Den Hartog Racing. Niet alleen staan we vanaf maart met een aantal coureurs aan de start van het Nederlands Kampioenschap Huurkarts, we openen ook een gloednieuw raceplatform voor elke karter of dromer van een glansrijke carrière. Lees gauw verder om te ontdekken wat dit platform jou te bieden heeft… #JoinTheRace

Hét platform voor iedere beginnende coureur

Den Hartog Racing is hét adres voor een snelle start van jouw racecarrière. Ben je van plan om binnenkort te starten met karten, ben je al begonnen of ben je gewoon benieuwd naar alles over de kartsport? Dan ben je hier op het juiste platform. Ik (Rick den Hartog) zal je alles vertellen wat je wilt weten over de kartsport en laat zien dat het voor iedereen mogelijk is om te karten, ongeacht leeftijd, geslacht of budget.

Wat kan je verwachten?

Je stapt niet zomaar in een kart en wint niet zomaar alle wedstrijden. Want, welke wedstrijden zijn er eigenlijk en welke kleding heb je nodig? Wat gaat het kosten en waarom zou ik eigenlijk gaan karten? Wat zijn de gevaren, de doorstroommogelijkheden en de verschillen met de autosport? En niet geheel onbelangrijk; hoe ga ik snelle rondetijden noteren en mijn tegenstanders te slim af zijn? Al deze vragen worden hier beantwoord op elke woensdag en vrijdag. Dit doen we door Race Blogs te uploaden waarin iedere keer een ander onderwerp centraal staat. Zo maken we van jou een nog snellere coureur! Niet alleen tips voor op de baan, maar ook voor naast de baan.

VOLG DEN HARTOG RACING OP FACEBOOK

Zelf een idee?

Laat ons weten wat jij zou willen lezen in de Race Blogs! Dan gaan we dat regelen…

Hoe kan je op de hoogte blijven?

De blogs worden elke woensdag en vrijdag geplaatst op www.denhartogracing.com, maar we zullen ze ook delen via Instagram en Facebook. Bij een échte coureur kan het natuurlijk niet snel genoeg gaan. Dus wil je nog meer informatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief en #JoinTheRace. Wees niet bang, wij houden ook niet van spam… Je zal alleen informatie ontvangen dat écht interessant is!

Deel dit met je vrienden, wie weet vormen jullie ooit wel hét kartersduo van Nederland! En vergeet niet dat dit pas het begin is van een compleet nieuwe dimensie in de kartsport… We are the future.

Lees de Race Blogs

Oh ja, we hebben stiekem al wat coole blogs geplaatst. Check ze hier.

BEKIJK ALLE RACE BLOGS