fbpx

Zin in een goed potje karten in Overijssel? Weet dan welke opties je hebt! Er zijn namelijk drie verschillende kartbanen in Overijssel, zowel indoor als outdoor. In deze blog vind je er alle informatie over.

Deze kartbanen liggen in Overijssel:

  • ZERO55 Enschede (indoor & elektrisch)
  • Kartbaan Oldenzaal (outdoor)
  • Kartplaza Actionworld Nijverdal (indoor)

ZERO55 Enschede

Vlakbij het stadion van FC Twente vinden we de indoor kartbaan van Enschede. Hier kan je met schone elektrische karts over een baan met twee verdiepingen scheuren. In de haarspeldbochten kan je jouw stuurmanskunsten laten zien! Wist je dat wij kartlessen aanbieden op deze gave indoor kartbaan? Check onze hier meer informatie over deze kartlessen!

Tekst gaat verder onder de video.

Kartbaan Oldenzaal

In Oldenzaal ligt misschien wel één van de beste kartbanen van Nederland. Dit geweldige outdoor circuit beschikt over huurkarts én snellere racekarts. Ook aan de kids wordt gedacht met speciale kinderkarts en duokarts. Voor een gave outdoor kartervaring voor de hele familie ben je hier zeker aan het juiste adres!

Kartplaza Actionworld Nijverdal

Een stukje verderop in Nijverdal ligt een uitdagende indoor kartbaan. Dit circuit is maar liefst 825 meter lang en biedt veel snelle bochten. Wie daag jij uit voor een écht potje karten in Overijssel?

Alle kartbanen van Nederland!

We hebben nog véél meer kartbanen in ons kleine landje. Ben je benieuwd naar een kaart met alle kartbanen? Klik dan hier!

BEKIJK ALLE RACE BLOGS