fbpx

Ben je van plan om binnenkort te gaan karten in Noord-Brabant? Weet dan dat er ontzettend veel verschillende kartbanen zijn die je kan bezoeken! In deze Race Blog geven we je alle opties om te karten in Noord-Brabant. Lees gauw verder en bekijk de video’s van de verschillende kartbanen.

Deze kartbanen liggen in Noord-Brabant:

  • De Voltage Tilburg (indoor)
  • Lot66 Breda (indoor & elektrisch)
  • Circuit Park Berghem (outdoor)
  • Hezemans Indoor Karting Eindhoven (indoor & elektrisch)
  • Kartcircuit De Landsard Eindhoven (outdoor)
  • Kart Centre Roosendaal (indoor)
  • Kartbaan Uden (indoor)
  • Raceway Venray (outdoor)

De Voltage Tilburg

We beginnen met het Family Entertainment Center van Tilburg, De Voltage. Dit centrum heeft onder andere een grote kartbaan, waar je met nette karts de uitdaging aan kunt gaan. Wist je dat wij ook kartlessen aanbieden op deze grote indoor kartbaan? Klik hier voor alle informatie.

Lot66 Breda

Een stukje westelijker ligt de indoor kartbaan van Breda. De baan is iets kleiner dan die van De Voltage, maar met de snelle elektrische karts is er wel voldoende te beleven. Ook bij Lot66 in Breda geven wij kartlessen. Deze vallen onder onze unieke Race Academy. Bekijk meer informatie!

Circuit Park Berghem

In Berghem vinden we één van de grootste outdoor kartbanen van Nederland. Het is dé thuisbaan van vele karters die met hun eigen karts racen. Elk weekend is er dan ook een waar spektakelstuk te zien met snelle karts. Wil je zelf het circuit op? Dan kan je gebruik maken van de huurkarts.

Hezemans Indoor Karting Eindhoven

In de lichtstad van Nederland ligt een spectaculaire indoor kartbaan met snelle elektrische karts. Dit kartcircuit heeft twee verdiepingen en is nog niet zo lang geleden compleet gerenoveerd.

De voordelen van elektrische karts ⚡

Elektrische karts! Vind je het maar niks klinken? Check dan eens de voordelen van deze karts, waarschijnlijk denk je er dan wel anders over. 😎

Kartcircuit De Landsard Eindhoven

We blijven nog even in Eindhoven, maar wijken nu uit richting het vliegveld. Hiernaast ligt namelijk de outdoor kartbaan van Eindhoven. Qua grootte en mogelijkheden te vergelijken met Circuit Park Berghem, dus zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Kart Centre Roosendaal

Eén van de meest professionele indoor kartbanen van Nederland ligt in Roosendaal. Hier worden wekelijks meerdere kartwedstrijden georganiseerd, waardoor ze precies weten waar ze mee bezig zijn. Goede karts en een uitdagende lay-out.

Kartbaan Uden

In Uden ligt een mooie indoor kartbaan die beschikt over veel snelle stukken, die overvloeien in uitdagende bochten. Een leuke kartbaan om eens te bezoeken! 😀

Raceway Venray

Als laatste gaan we naar Venray voor een hele unieke kartbaan in Nederland. Deze baan is namelijk aangelegd in een oval, waar ook regelmatig auto’s racen. Je kunt er alleen huurkarten op afspraak, maar er wordt ook regelmatig met privé karts gereden!

BEKIJK ALLE RACE BLOGS