fbpx

Ben je het bezoeken van de hunebedden in Drenthe zat en ben je benieuwd welke kartbanen er in die provincie zijn? Karten in Drenthe kan op twee verschillende locaties, maar wel allebei outdoor! Lees in deze Race Blog meer informatie over de kartbanen.

Deze kartbanen liggen in Drenthe:

  • Kartcircuit Pottendijk Emmen
  • TT Junior Track Assen

Kartcircuit Pottendijk Emmen

Op het Drentse platteland ligt ergens in de middle of nowhere de kartbaan van Emmen. Kartcircuit Pottendijk heeft de mogelijkheid om privé karters te laten rijden, maar heeft ook een vloot huurkarts. Hier kan je dus prima terecht om eens lekker outdoor te karten in Drenthe!

Outdoor karten vs. indoor karten!

Ben je benieuwd wat nu eigenlijk leuker is? Of wat de verschillen zijn tussen outdoor karten en indoor karten? Lees dan hier verder.

TT Junior Track Assen

Iedereen kent het TT Circuit van Assen wel. Jaarlijks komen hier de beste motorcoureurs van de wereld samen om te racen en verspreid over het jaar worden er ontzettend veel andere races gereden. Onder andere superkarts betreden weleens het legendarische circuit en dat levert gave beelden op, die je hieronder vindt.

Voor de ‘normale’ karts ligt er ook een kleiner circuit naast het officiële circuit, wat de TT Junior Track genoemd wordt. Je kan hier helaas niet met huurkarts karten, maar er worden wel officiële wedstrijden met privé karts gereden.

BEKIJK ALLE RACE BLOGS