fbpx

Ben je op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een échte racefreak, autofanaat of snelheidsduivel? Geef dan karten cadeau! Bij Den Hartog Racing zijn verschillende mogelijkheden, in dit artikel geven we je leuke cadeautips om te karten. Ideaal als Sinterklaascadeau, kerstcadeau of verjaardagscadeau!

Cadeautip 1: een maand lang karttraining

Wat is er nu leuker dan een cadeau geven waarmee de gelukkige een ontzettend mooie herinnering kan maken. Vele kinderen dromen ervan om Formule 1 coureur te worden. Tijdens onze Race Academy worden uitdagende racetrainingen gegeven op meerdere aangesloten kartbanen. De jeugd tot 18 jaar leert hier alle kneepjes van de kartsport. Een ontzettend gaaf én origineel cadeau!

Je kunt de Race Academy op twee verschillende manieren cadeau doen:

  1. Een maand lang karttraining (€ 89,99)
  2. Een losse karttraining (€ 29,99)

Karten cadeau mét persoonlijke kaart!

Voor slechts € 6,99 extra sturen wij daar een persoonlijke kaart bij! We weten zeker dat dit een geweldig cadeau is, misschien open je voor diegene wel de deuren tot een professionele carrière in de autosport!

Het beste kun je even contact opnemen via info@denhartogracing.com om deze Race Academy cadeau te doen! Je kunt daarnaast dit formulier invullen (vermeld erbij dat het om een cadeau gaat).

NEEM CONTACT OP

Cadeautip 2: een kart clinic

De eerste cadeautip is enkel mogelijk voor kinderen tot 18 jaar oud. Een kart clinic is daarentegen voor alle leeftijden mogelijk! Tijdens een kart clinic is eigenlijk alles mogelijk. Zo kunnen we op alle kartbanen in Nederland terecht en stemmen we de clinic op jouw wensen af.

Karten met familie, vrienden of collega’s

Deze cadeautip is ideaal om als groep te doen! Een kart clinic is mogelijk vanaf twee personen, maar je collega’s, vrienden of familieleden alle hoeken van het circuit laten zien is natuurlijk nog véél leuker!

Een kart clinic aanvragen doe je via dit formulier. Het tarief hiervan is van meerdere factoren afhankelijk en varieert dan ook veel.

VRAAG EEN KART CLINIC AAN

Cadeautip 3: een e-book

Die ene vriend die het nóóit kan winnen op de kartbaan: die mag weleens een handje geholpen worden! We hebben een interessant e-book geschreven over het rijden van snellere rondetijden op de kartbaan. Dit is hét ideale cadeau voor de fanatieke karter (of voor degene die altijd verliest).

Een e-book vraag je op deze pagina voor slechts € 9,95 aan.

BESTEL EEN E-BOOK

Heb je een andere idee om karten cadeau te doen?

Neem in dat geval even contact met ons op, we helpen je graag vrijblijvend verder om het ideale racecadeau te vinden!